Preduzeće ’’PANTER’’ osnovao je 1990. godine u Beogradu gospodin Zoran Ristić. Prvobitna delatnost je bila trgovina knjigama i školskim priborom. U godinama koje su usledile, portfolio se proširio na maloprodaju odeće, a zatim i kozmetičkih proizvoda.

2001. godine, porastom prometa i povećanjem broja maloprodajnih objekata, ostvarila se ideja o pokretanju sopstvene proizvodnje u oblasti trikotaže. U početku skroman, do danas je izrastao u moderan proizvodni pogon u Boleču koji broji oko 80 zaposlenih. Proizvodni program je širok i pokriva sve uzraste – od beba, preko dece, do ženske i muške odeće za odrasle.

2010. godine su proizvodni kapaciteti dodatno uvećani otvaranjem manje proizvodne jedinice u Vranju.

Za protekle dve decenije prodajna mreža je konstantno rasla, te danas broji 24 maloprodajna objekta širom Srbije, kao i jedan veleprodajni objekat u Beogradu.

Naše preduzeće danas broji oko 180 zaposlenih, pri tom konstantno pružajući šansu novim ljudima sa novim idejama i elanom da se pridruže našem timu.

U predstojećem periodu nastavićemo razvoj i poboljšanje maloprodajne mreže, ulagati u povećanje obima proizvodnje, a poseban akcentat biće i na rastu i širenju u oblasti veleprodaje naših proizvoda.